Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger{es} gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 129x bekeken

Wij progressief symfo rock band zijn op zoek naar zang . De muziek die wij maken is eigenwerk met lang en korte nummers Onze leeftijd is 60+ en oefenen overdag . Bezetting is drum, bas, gitaar, gitsynth. Oefenruimte is aanwezig .

Muzikantenbank user André CentsAndré Cents

GEZOCHT: Bassist en/of Gitarist (solo/slag) voor NIEUWE BAND! Omgeving Hardenberg

Bassist en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 160x bekeken

GEZOCHT: Bassist en/of Gitarist (solo/slag) voor NIEUWE BAND! Omgeving HardenbergBen jij een bassist of gitarist en op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging? Dan zijn wij, een drummer en zanger/gitarist, op zoek naar jou! Na het stoppen met onze vorige band zijn wij klaar voor een frisse start met een gloednieuwe formatie. 🎤🥁 Onze muziekstijl? Denk aan Boeren Rock en Old School Rock 'n Roll, met een vette knipoog naar bekende klassiekers. We willen het dak eraf spelen … meer »

Muzikantenbank user MarcelMarcel

Ben jij de zanger die wij zoeken?

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 175x bekeken

Voor 1 van onze bands zijn wij op zoek naar een getalenteerde en energieke zanger om de semi-professionele feestband te versterken. Ben jij klaar om het podium te veroveren en het publiek mee te nemen op een muzikale reis die ze nooit zullen vergeten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij? Goede verdiensten: Bij de band belonen we talent en inzet. Je krijgt aantrekkelijke en eerlijke vergoedingen … meer »

Gerard Ottink

Gitarist zoekt (op te richten) coverband

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 211x bekeken

Ik ben op zoek naar een ( bestaande) band of muzikanten die het leuk vinden samen een band op te richten. Ik speel al vele jaren gitaar in verschillende stijlen in zowel slaggitaar als fingerpickin’. Zowel akoestisch als elektrisch. Heb een aantal jaar ervaring in Folk, Americana en pop coverband met jaren 60, 70 en 80 muziek maar sta ook ook open voor andere stijlen. Naast gitaar speel ik toetsen … meer »

Klaas Kooistra

Bassist

Bassist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 361x bekeken

Hallo, Ik zoek een leuke enthousiaste band in de omgeving van Deventer met de intentie om eens in de paar maand een leuk optreden te doen. Ik heb al flink wat jaren podium ervaring als gitarist en sinds een aantal maanden focus ik me op het bassen. Ik ben 42 jaar en mijn muziek voorkeur ligt van classic rock tot aan progrock. En alles daar tussen. Als het maar lekker rockt en waar je het publiek mee … meer »

Paul Adelerhof

Songs perfectioneren & inspelen in studio...

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 380x bekeken

Ola! Muziek raakt. Goede muziek. Het verlaagt de hartslag, ontspant de spieren en verlicht de pijn. Daar doe je het voor. En omdat het natuurlijk schitterend is om te doen. Van niets naar iets, van wit naar kleur: het pure maken. Ik zit nu in de reclame. Ook hier maak ik. Alleen bijt dit af en toe. Een vak dat draait om verleiden & keiharde omzet, voelt op z’n tijd plastic. Muziek heeft dat … meer »

Muzikantenbank user JasperJasper

Ervaren drummer zoekt band met optredens

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 202x bekeken

Beste muzikanten. Ik ben een ervaren drummer van begin 40 en ben op zoek naar een gezellige ambitieuze (cover)band mét optredens. Sinds corona is m’n huidige band een “repetitie band” geworden en treden we helaas zelden tot nooit meer op. Aangezien optreden het allermooiste is ben ik op zoek naar een band die regelmatig (gemiddeld 1 a 2 keer maand) optreedt. Ik ben allround ( pop, rock, blues, … meer »

Mathijs van den Bos

П **Gezocht: Toetsenist voor Bon Jovi Tributeband "Bon Jovi Forever"!** 🎹

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 182x bekeken

П **Gezocht: Toetsenist voor Bon Jovi Tributeband Ben jij een getalenteerde toetsenist met een passie voor de muziek van Bon Jovi? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op **29 september** organiseren wij een auditie om de perfecte toetsenist te vinden voor onze Bon Jovi Tributeband "Bon Jovi Forever". **Wat zoeken wij?** - Een toetsenist met muzikaal talent en ervaring. - Iemand met een sterke persoonlijkheid en commitment.. - Een teamspeler die … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld