Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant(en) gezocht om een nieuwe band met eigen werk te beginnen!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 314x bekeken

Ik, drummer van 44 jaar met band- en podiumervaring, wil na jaren zonder band weer graag aan de slag! Voorkeur gaat naar uit naar eigen werk maken, maar alle opties liggen nog open. Stijl: dance-rock, alternative dance, big beats, indietronica, electro rock, LCD soundsystem, Hot Chip, Franz Ferdinand, Basement Jaxx, ... Ben naast drummen ook goed in Ableton Live, dat kunnen we dus ook integreren! Trouwens, … meer »

Drumstix

Toetsenist/backing

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 521x bekeken

Toetsenist/backing54j toetsenist/zanger speelt graag Hammond/piano/synth op 1 plank en alle soorten muziek, dus ook disco, jazz en fusion. Jij/julllie kunnen meer dan A/D/E op de tel rammen en kunnen goed improviseren en vinden muziek een uitlaatklep. Ik werk in de studio en maak voor de centen orkestbanden en wil na zoveel jaar weer live spelen. Heb een auto en eigen gear (toets/pa/mon). Alsjeblieft geen vastgeroest … meer »

Muzikantenbank user ewout van eijsdenewout van eijsden

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 238x bekeken

Zanger gezochtTwentet Amusing Zoekt Jou! Hey daar, zangtalent! Ben jij die ene tenor die niet alleen de hoge noten raakt, maar ook durft te entertainen? Wij zijn op zoek naar een tenor die onze groep compleet maakt naar 8 personen! Wat bieden wij? - Een gezellige groep die van acapella muziek en lol houden - Optredens waar jij de show kunt stelen - Zingen van vier- of vijfstemmige acapella arrangementen - … meer »

Muzikantenbank user Henri FeddesHenri Feddes

Gezocht: Toetsenist voor Coverband

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 309x bekeken

Gezocht: Toetsenist voor CoverbandWij zijn Doctor's Order, een enthousiaste coverband en wij zoeken een getalenteerde en toegewijde toetsenist tussen de dertig en vijfenvijftig jaar oud om ons team te versterken. *Wat we zoeken:* - Ervaring met het spelen in coverbands - Goede improvisatievaardigheden - Beschikbaarheid voor repetities en optredens - Teamspeler met een positieve instelling *Wat wij bieden:* - Gezellige en … meer »

Muzikantenbank user Rob BakkerRob Bakker

Bassist Zoekt Band

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 253x bekeken

Hi! Mijn naam is Pim, 35 jaar oud, en woon sinds kort in Hardenberg. Ik ben op zoek naar een leuke band om af en toe wat muziek mee te maken. Mijn favoriete artiesten zijn o.a. Arctic Monkeys, Radiohead, Interpol en Balthazar. Nummers coveren vind ik prima, maar eigen werk maken is waar ik het meeste ervaring mee heb. Sinds een jaar of 20 speel ik voornamelijk basgitaar, maar speel ook wat … meer »

Pim van de Moosdijk

Gitarist slag /solo zoekt een band in de buurt van zwolle

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 298x bekeken

Hoi allemaal, Gitarist in bezit van goede apparatuur en eigen vervoer zoekt het liefst een classic rock of blues rock band. Ben eind 50 en wil er best wel drie kwartier voor rijden. Hoewel het bij mij ook mogelijk is om te repeteren. Optreden zie ik best zitten maar pas na een set die klinkt als een klok.(keer of 6 perjaar) Muzikanten (gitaar,zang,drums en Bas eventueel keyboards mogen zich ook … meer »

Muzikantenbank user Cees LonnekeCees Lonneke

Drumster/percussionist(e) gezocht

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 276x bekeken

Beste percussionist(e) Drummer M/V, wij zijn een beginnend bandje bestaande uit 3 personen, een Pianiste/Bassiste Gitarist/Bassist en een Vocaliste. om het kwartet compleet te maken zijn we op zoek naar een drummer. we hebben geen vast genre maar spelen doorgaans van Pop tot (alternatieve) Rock (van Tom Odell tot Nirvana). lijkt het je wat? laat dan een berichtje achter.

Andreas

Zanger(es), toetsenist en cahonspeler

Percussionist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 457x bekeken

Bandje met de naam Bentje (ja echt!) zoekt uitbreiding. Tot nu toe spelen we Americana, Blues en Folk. Ook meer Jazzy of andere inbreng is ook prima. Na het spijtige afscheid van onze 2 zangeressen willen we graag verder. Tot nu toe oefenen we 1 keer per 14 dagen. Als het goed weer is lekker in de openlucht bij mij op de boerderij onder het afdak. Zitten in de buurt van Zwolle/Dalfsen. Mocht je … meer »

H Terpstra