Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bas & Drums gezocht voor BluesRock

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 63x bekeken

Ervaren Zanger-Gitarist (60+) zkt ervaren Bassist & Drummer om een nieuwe band op te zetten (geen beginners). Mijn vorige BluesRock band is alweer een tijd geleden gestopt en ik wil weer graag een nieuwe BluesRock band opzetten. Samen met de nieuwe bassist & drummer gaan we de verdere invulling bespreken. De (eigen) oefenruimte (met veilige opslagmogelijkheid) is in Breukelen. De website is in eigen … meer »

BluesRock

Bandleden Gezocht voor Turkse Rock/Alternatieve Muziek

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 42x bekeken

Hallo muzikanten, ik ben 19 jaar oud en speel al enkele jaren gitaar, en heb daarnaast ervaring met produceren en opnames. Ik ben op zoek naar bandleden om een coverband op te starten, met een focus op Turkse rock/alternatieve muziek zoals Mor ve Ötesi, Duman, Adamlar en Yüzyüzeyken Konuşuruz. Het belangrijkste voor mij is motivatie om te groeien als muzikant en enthousiasme voor muziek, met als … meer »

Zümra

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 57x bekeken

Mamazzoop, een band met een eigen sound en repertoire is opzoek naar een nieuwe bassist met voldoende ervaring en niveau! Bestaande uit: Drums, gitaar en zang zoeken wij een vervanger voor de bassist oftewel onze 4e bandlid. Wij zoeken een bassist (m/v) die 1x per 2 weken kan repeteren en ook thuis wat voorwerk doet zodat we sneller onze nummers bij jou eigen kunnen maken. Wij repeteren in Amersfoort … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 115x bekeken

Voor een (vooralsnog) live-project zijn we op zoek naar een bassist(e). Momenteel bestaan we uit zanger/gitarist, gitarist en drummer, allen met de nodige ervaring. Eigen oefenruimte met opnamemogelijkheden vlak over de grens bij Sittard/Echt. Het betreft eigen werk, er liggen momenteel al wat nummers. Genre valt het beste te omschrijven als (old school) rock. We zoeken iemand die goed kan grooven, … meer »

Muzikantenbank user Steven van der VegtSteven van der Vegt

Drummer gezocht voor The Sundown Express

Bassist en Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 109x bekeken

Drummer gezocht voor The Sundown ExpressRock, Bluesrock, Funky rock. Ervaren amateur muzikanten met muziek- en podiumervaring. Uiteraard om plezier te hebben tijdens het spelen en af toe een optreden. Liefst een stuwende en dynamische drummer, die het ook leuk vindt om te jammen. 1x per week spelen, eigen oefenruimte; regio Tiel, Nijmegen Arnhem.

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Blues/Rock coverband (omgeving Breda/Rotterdam) zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Blues/Rock coverband (omgeving Breda/Rotterdam) zoekt bassistEddy's Showcase is op zoek naar een bassist. Onze huidige bassist gaat ons vanaf januari verlaten. Wij hebben dit jaar nog 4 tot 5 optredens staan, en willen vanaf januari 2025 graag doorpakken. Wij zijn een 5-mans (leeftijd van dik 40 tot dik 50) Bluesy Rockband of een Rockin Bluesband zoals je wilt. Drums, Bass, 2x gitaar en zang. Wij spelen bekende en minder bekende covers van o.a. The Stones, Herman … meer »

Edwin Jaquet