Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige/ serieuze rockband zoekt een bassist

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 270x bekeken

Mamazzoop is voorzien van een geheel eigen repertoire met een enkele cover tussendoor voor de afwisseling. Wij zoeken een bassist (m/v) die leuk is in de omgang en ook een stukje energie en ervaring met zich meebrengt. 1x per 2 weken repeteren in Amersfoort (in het verleden ook in Utrecht). Heb je zelf een ruimte of ideeën, dan staan we daar uiteraard voor open, net zoals eigen inbreng in de muziek. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Nieuwe Placebo coverband!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Wij (drummer en vocalist/gitarist) zijn op zoek naar een gitarist, toetsenist/gitarist en bassist om een strakke Placebo coverband te starten. We willen graag de herkenbare energie van Placebo op het podium brengen, met nummers zoals Every You Every Me en The Bitter End. Zijn beide rond de 30, samen hebben we al ruime ervaring, we zoeken dan ook mede-muzikanten die al enige ervaring hebben. Podium … meer »

Nicky

Bassist gezocht voor bluesband

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 441x bekeken

Bassist gezocht voor bluesbandBen jij een bassist (m/v) met passie voor blues, rhythm & blues en rock ’n roll? Krijg jij als onderdeel van de ritmesectie van deze gepassioneerde band het publiek in beweging? Dan zien we je graag bij Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring en hebben opgetreden op vele podia en festivals. In 2016 deden we mee aan de Dutch Blues Challenge … meer »

Paolo Dialpho

Band met eigen muziek zoekt bassist.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 410x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist. Niet zomaar een bassist, maar een die onze eigen nummers voorziet van een passende baspartij. Je werkt dus mee aan eigen nummers. Hierin ligt namelijk onze passie; maken van Nederlandse en Engelstalige teksten en zoeken naar ritmes en melodieën; andersom kan natuurlijk ook. Daarna werken we gezamenlijk de nummers verder uit om ze “spotify-klaar” te maken. … meer »

Muzikantenbank user Rob GligoorRob Gligoor

Rattlin' Bones zoekt een bassist Limburg

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 226x bekeken

Wij zijn een classic rockband bestaande uit 2 gitaristen, drummer, zanger en zangeres. Wegens vertrek van onze bassist zijn we per direct op zoek naar een vervanger. We oefenen iedere vrijdagavond momenteel nog in Susteren, maar dit zal per december dit jaar in Roermond zijn (Drum4fanatics). Voor ons is het belangrijk dat je je partij eigen weet te maken, maar daarnaast is het ook erg belangrijk dat … meer »

Serge van Laar

Gezocht: Ervaren Bassist voor Rock Coverband

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 371x bekeken

Ben jij een bassist met flink wat kilometers op de teller? Heb je passie voor rockmuziek en zin om wekelijks samen te spelen in een gezellige band met veel podiumervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een rock coverband, voornamelijk bestaande uit vijftigers, met een gedeelde liefde voor muziek uit de jaren '80 en '90. Onze setlist bestaat uit stevige rocknummers (check onze playlist … meer »

Muzikantenbank user wim colleewim collee

Band zoekt BASSIST voor 60-70ties band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 308x bekeken

Zanger 60-70ties nummers heeft nieuwe band opgericht. Kwaliteit van liedjes staat voorop, stijl divers, wortels in rock/blues/pop, ook Ned.talig. Veel ervaring, goed nivo. Wil je meedoen? voorkeur 50+. We zoeken dringend een BASSIST! Info: 06-4289 2948, gericht repeteren --in of rond A'dam-- met vast repertoire (onderhandelbaar),teneinde te kunnen optreden. Graag tot hoors, groet Ron Hartsink, Mijdrecht. … meer »

Ron