Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Hoi, wij zijn de band Claire, te vinden via instagram met de naam Claire Lintelo. Onze eerste single staat op spotify. Zie de link in bio. Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist(e). We komen gedeeltelijk uit Amsterdam maar repeteren op de vrijdagmiddag vanaf 16.00/16.30 in Almere. Lijkt het je wat de studio in te gaan met zelfgeschreven nummers en toe te werken naar optredens in en rondom Amsterdam? Laat … meer »

KeesClaireKamal

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Wij zijn als nieuwe New Wave-band nog alleen op zoek naar een bassist met enige ervaring, die er blij van wordt om uitsluitend covers van bands met de New Wave/indie-rock-stijl te gaan spelen, dus geen andere muziekstijlen. We spelen nu bijvoorbeeld covers van the Cure (a Forest),the Simple Minds (Sancrify Yourself),Tears for fears (Everybody wants to rule the world), Depeche Mode (Enjoy the silence) … meer »

Bert

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 384x bekeken

Bassist gezochtWij ‘Jo Magic’ zijn op zoek naar een nieuwe bassist. Wij spelen muziek uit de 70/80 jaren met een knipoogje blues. We zijn hard bezig om het repertoire op te bouwen en dan z.s.m. op de bune te staan. Elke maand optreden is niet wat wij echt willen. 4 a 6 x per jaar zijn we tevreden. Ons gezelschap bestaat uit… gitarist, toetseniste, drummer en zangeres. Ben jij gedreven en lijkt het je … meer »

Jolanda

Gezocht: Een Bassist voor onze Band!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 348x bekeken

Gezocht: Een Bassist voor onze Band!Wij zijn een enthousiaste (niet-professionele, amateur) band uit Best (Noord-Brabant). Wij bestaan momenteel uit 5 muzikanten (in de leeftijd van 35 - 55): Gitarist, 2 keyboard spelers, Zangeres en Drummer. We zijn ontstaan vanuit de muziekschool waar we samen bandtraining volgden. Ieder bandlid heeft 7 jaar of meer ervaring in het maken van muziek. We zijn inmiddels 3 jaar samen en spelen covers in … meer »

Paul

Gezocht Rock Bassist Nijmegen/Arnhem/Elten

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 198x bekeken

Wij zoeken een nieuwe bassist die lekker kan grooven op zijn Bass gitaar. Wij zijn een bestaande Rockband uit Duitsland,net over de grens bij Nijmegen/Arnhem. We proberen de nummers op onze eigen manier te spelen, dus geen 100% kopie of sound. Momenteel repeteren wij net over de grens in Elten, maar kan zijn dat voor in de toekomst een ruimte gaan zoeken wat voor iedereen centraal ligt. Wij … meer »

Sander

Gezocht: Bassist voor nieuwe band!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 297x bekeken

N.a.v. een eerdere oproep om muzikanten, zijn we nu alleen nog op zoek naar een (semi) ervaren bassist i.o. Rotterdam. Leeftijd tussen 25 en 35. De setlist voor nu: Iris - Goo Goo Dolls Valerie - Amy Winehouse I'm not so tough - Ilse de Lange Tennessee Wiskey - Chris Stapleton Hotel California - Eagles Fast car - Luke Combs Losing my religion - REM Dansen aan Zee - Blof Voornemen is te … meer »

Muzikantenbank user Mario WittemanMario Witteman

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Maastricht (Limburg) | 133x bekeken

Daar onze bassist ermee stopt ivm te veel werk,zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ervaren bassist(e) die onze band kan volledigen en ook met eigen inbreng .Het is een opstartende Band met allemaal muziekanten met ervaring en het genre dat we spelen gaat van Rock naar Blues,funk,pop en we streven naar een 6tal optredens per jaar maar meer mag ook.Leeftijd speelt geen rol als het maar klikt.Repetities … meer »

Muzikantenbank user Gerard LeursGerard Leurs

Experimentele Jazz-saxofonist (30jr plus ervaring) zoekt:

Bassist en Drummer gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 116x bekeken

Experimentele Jazz-saxofonist (30jr plus ervaring) zoekt:- 1. Koele (of Cool zo u wilt) Bassist. Niet te veel noten... "keep it in the pocket..." En soms effe helemaal los gaan... met super sounds. In voor avontuur met veel effect. 2. Drummer met een electronische kit. Niet te beroerd om minimaal (percussief, open) maar wel muzikaal te spelen en samples te meppen (slaan). En af en toe er heftig tegenaan. Dit Trio zal soundscapes gaan spelen ter begeleiding … meer »

Muzikantenbank user Wiek VermeulenWiek Vermeulen