Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

™¦ Instrumentale metal band zoekt toegewijde bassist ♦

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 376x bekeken

™¦ Instrumentale metal band zoekt toegewijde bassist ♦* ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding, tijd, en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf meer in het moment kan plaatsen … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

[Netherlands, South Holland] Looking for Drum and Bass players and Vocals for a Metal band!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 677x bekeken

[Netherlands, South Holland] Looking for Drum and Bass players and Vocals for a Metal band!Hey, my name is Rod. I’m currently living in Zoetermeer-NL and I’m looking to revive my band Turok (Metal). I have been playing guitar for the last 15 years. I've formed Turok in 2018 and we recorded a live session with 3 original songs (Only Instrumental), in 2021 I've wrote pre-production songs following the live session, but I had to move over to the Netherlands (I am from Brazil) and now it … meer »

Muzikantenbank user Rodrigo VasconcelosRodrigo Vasconcelos

Skumratzz zoekt rauwe Bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Skumratzz zoekt rauwe BassistDeze brabantse (crust) punk duo zoekt die keiharde rauwe bassist. Leeftijden zijn begin 30, niet dat het wat uitmaakt. We hebben een aantal optredens gedaan en meer zijn op komst. Maar je hoeft geen podiumervaring te hebben. Inspiratie halen we van allerlei hoeken. Noem een Superjoint Ritual, GG Allin, Discharge, Mayhem, Knocked Loose, Eyehategod, Down en ga zo maar door. We schrijven eigen … meer »

Muzikantenbank user SkumratzzSkumratzz

Zanger zoekt bandleden en vrienden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Hoi ik ben Reno, een zanger en songwriter uit Tilburg, die graag een punk bandje wil oprichten met mensen van in de 20 omdat ik zelf ook 25 ben. Lijkt me leuk om de folkpunk, poppunk en punkrock te schrijven samen met bandleden en dan die nummers te repeteren en op te treden met ons eigen repertoire. Ook lijkt het me leuk om naast het optreden uitjes te doen om meer een vriendengroep te worden. Let … meer »

Muzikantenbank user RenoReno

Band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 518x bekeken

Band zoekt muzikanten🎸 OPROEP AAN ALLE MUZIKANTEN! 🎸 Ben jij klaar om de rock-'n-roll vibes van de jaren '60 te laten herleven? Wij zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band en we zoeken getalenteerde muzikanten om samen op te treden en de nostalgische klanken van die gouden tijd opnieuw tot leven te brengen! Muzikanten die de kunst van de riff en solo beheersen. En die de groove kan voelen en laten horen … meer »

Muzikantenbank user Roel van ReenenRoel van Reenen

Rock/pop/folk drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 263x bekeken

Laurens, 23 jaar, gitarist(desnoods bassist) en zang. Brede muzieksmaak van jaren 60 tot nu, allerlei varianten van rock/pop/folk. Heb wat ervaring met optreden, leuk en leerzaam om te doen. Doel: veel spelen, nummers schrijven, muzikaal groeien en plezier maken natuurlijk. Op zoek naar iemand onder de 30… Je kunt me appen op 06 36 311 445 gr. Laurens

Muzikantenbank user LaurensLaurens

Looking for Bass/Drummer/Other Musicians to start a new Studio Project in Den helder!

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 577x bekeken

Looking for Bass/Drummer/Other Musicians to start a new Studio Project in Den helder!Beste Muzikanten, (English version below) Mijn naam is Robin en ik ben 31 jaar en al meer dan 15 jaar bezig met muziek maken, momenteel heb ik 60 nummers op Spotify staan in verschillende projecten. Ik speel zelf meerdere instrumenten maar mijn voornaamste zijn gitaar en vocalen. Ik heb ook een eigen muziek studio in Den Helder. Ik ben op zoek naar gemotiveerde muzikanten om een nieuw studioproject … meer »

Muzikantenbank user SunsaiSunsai

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 492x bekeken

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitaristIk ben singer songwriter en zoek een bassist en een sologitarist om een band te vormen. In 2018 belandde ik in de finale van de Voice Senior. Ik heb in 2017 een band in Maastricht Good Company) opgericht, maar hier was het gehalte aan 'covers' nogal hoog. Ik wil gaan voor minstens 75% eigen werk. Momenteel speel ik met een percussionist. Qua leeftijd: tussen de 40- 70. Wij repeteren momenteel … meer »

Muzikantenbank user Wil NelemansWil Nelemans