Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 603x bekeken

De acoustische band WhoZo! is op zoek naar een bassist. Repertoire bestaat uit covers uit de jaren 60, 70 en 80 van oa The Kinks, Crowded House, Eagles , Stealers Wheel etc. De huidige bezetting wordt ingevuld door 3 mannen en 1 vrouw, percussie, 2x gitaar en keyboard zijn de instrumenten die onze vocalen begeleiden. De leeftijden variëren van midden 50 tot 70 jaar. Op vrijdagavonden oefenen … meer »

Muzikantenbank user Rob KarlasRob Karlas

GEZOCHT: Bassist en/of Gitarist (solo/slag) voor NIEUWE BAND! Omgeving Hardenberg

Bassist en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 331x bekeken

GEZOCHT: Bassist en/of Gitarist (solo/slag) voor NIEUWE BAND! Omgeving HardenbergBen jij een bassist of gitarist en op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging? Dan zijn wij, een drummer en zanger/gitarist, op zoek naar jou! Na het stoppen met onze vorige band zijn wij klaar voor een frisse start met een gloednieuwe formatie. 🎤🥁 Onze muziekstijl? Denk aan Boeren Rock en Old School Rock 'n Roll, met een vette knipoog naar bekende klassiekers. We willen het dak eraf spelen … meer »

Muzikantenbank user MarcelMarcel

Bassist en drummer gezocht - Regio Utrecht

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 443x bekeken

Bassist en drummer gezocht - Regio UtrechtWij zijn The Uninvited, een jonge band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. We spelen voornamelijk het genre indierock. Denk hierbij aan nummers van Two Door Cinema Club (What You Know), Luna Bay (Little Amsterdam), The Reytons (Slice of Lime). Ook zijn we zoekende in het maken van eigen nummers. Doordat onze bassist en drummer helaas de band moeten verlaten … meer »

Chris van Iperen

Drummer, bassist en gitarist/zanger gezocht voor een nieuwe band! (M/V)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 928x bekeken

Ben jij een enthousiaste drummer, bassist of gitarist/zanger? Wij zijn Rob (gitarist, 57 jaar) en Marlou (toetsenist/zangeres, 27 jaar), vader en dochter, en zoeken enthousiaste muzikanten om een nieuwe band te vormen. Wij spelen/speelden allebei in een andere band en maken daarnaast vaak muziek met zijn tweeën en zouden het heel leuk vinden om nu samen een nieuwe band te vormen, waarbij het plezier … meer »

Marlou Leenders

Rock coverband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 220x bekeken

Voor een nieuw op te richten gitaar rock coverband zijn we op zoek naar een bassist(e). De bedoeling is om wekelijks te repeteren en sowieso een paar keer jaar op te treden. Ben je ongeveer tussen de 20 en 50 jaar, woon je niet te ver weg van Heerlen en kun je je vinden in onderstaande bands, dan horen we graag van je! Muziekrichting: R.E.M., Queen, The Beatles, Weezer, The Strokes, Green Day, Placebo, … meer »

Eric Langen

TE HUUR: repetitieruimte 24m2 te Wassenaar

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 353x bekeken

TE HUUR: repetitieruimte 24m2 te WassenaarBeste lezer, Hierbij bied ik mijn oefenruimte te huur aan, gelegen te Wassenaar. Wij zoeken graag een band erbij om de kosten te kunnen delen. Interesse? Lees dan snel verder! De repetitieruimte heeft een oppervlakte van 24m2 en en is voorzien van geluidsabsorberend en akoestisch materiaal (wandpanelen, basstraps, schokdempende vloer), stopcontacten om de instrumenten te voorzien van stroom, … meer »

Jordy Kloos

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 312x bekeken

Voor een (vooralsnog) live-project zijn we op zoek naar een bassist(e). Momenteel bestaan we uit zanger/gitarist, gitarist en drummer, allen met de nodige ervaring. Eigen oefenruimte met opnamemogelijkheden vlak over de grens bij Sittard/Echt. Het betreft eigen werk, er liggen momenteel al wat nummers. Genre valt het beste te omschrijven als (old school) rock. We zoeken iemand die goed kan grooven, … meer »

Muzikantenbank user Steven van der VegtSteven van der Vegt

Blues/Rock coverband (omgeving Breda/Rotterdam) zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 608x bekeken

Blues/Rock coverband (omgeving Breda/Rotterdam) zoekt bassistEddy's Showcase is op zoek naar een bassist. Onze huidige bassist gaat ons vanaf januari verlaten. Wij hebben dit jaar nog 4 tot 5 optredens staan, en willen vanaf januari 2025 graag doorpakken. Wij zijn een 5-mans (leeftijd van dik 40 tot dik 50) Bluesy Rockband of een Rockin Bluesband zoals je wilt. Drums, Bass, 2x gitaar en zang. Wij spelen bekende en minder bekende covers van o.a. The Stones, Herman … meer »

Edwin Jaquet