Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 388x bekeken

Hoi, wij zijn de band Claire, te vinden via instagram met de naam Claire Lintelo. Onze eerste single staat op spotify. Zie de link in bio. Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist(e). We komen gedeeltelijk uit Amsterdam maar repeteren op de vrijdagmiddag vanaf 16.00/16.30 in Almere. Lijkt het je wat de studio in te gaan met zelfgeschreven nummers en toe te werken naar optredens in en rondom Amsterdam? Laat … meer »

KeesClaireKamal

Gezocht: Bassist voor nieuwe band!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 438x bekeken

N.a.v. een eerdere oproep om muzikanten, zijn we nu alleen nog op zoek naar een (semi) ervaren bassist i.o. Rotterdam. Leeftijd tussen 25 en 35. De setlist voor nu: Iris - Goo Goo Dolls Valerie - Amy Winehouse I'm not so tough - Ilse de Lange Tennessee Wiskey - Chris Stapleton Hotel California - Eagles Fast car - Luke Combs Losing my religion - REM Dansen aan Zee - Blof Voornemen is te … meer »

Muzikantenbank user Mario WittemanMario Witteman

Classic rockband Sons of Revival zoekt zingende bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Wij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol. Momenteel is de bezetting twee gitaren, drums en toetsen waarvan twee zangers. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Oss. Voel je al iets van een klik en zou je ons bassisitisch en met zang … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Het opstarten van een nieuwe Pop/Rock band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 671x bekeken

Hi toekomstige bandleden, Mijn naam is Jesse (31). Sinds 2 jaar Hagenees. Al zolang ik mij kan heugen verslaafd aan muziek en sinds mijn 12e gitarist en zanger. Nadat mijn voormalige band "Homerunners" 7 jaar geleden stopte ben ik zelf door gegaan als muzikant (zanger / gitarist) op feesten en partijen. In de tussentijd heb ik stiekem altijd de wens gehad Sinds kort maak ik daar actief werk van … meer »

Jesse Veenman

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 429x bekeken

Wij zijn Mad Jam en we zijn opzoek naar een bassist voor het schrijven van eigen muziek en optredens. We schrijven voornamelijk muziek met het genre Rock als basis. Vanuit deze basis maken we veel zijstappen naar andere genres. Het hangt puur af van waar het creatieve proces ons naar toe brengt. Door de jaren heen hebben wij al veel nummers met elkaar geschreven. Dat betekend dat we al een behoorlijk … meer »

Tobias