Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant(en) gezocht om een nieuwe band met eigen werk te beginnen!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 367x bekeken

Ik, drummer van 44 jaar met band- en podiumervaring, zoek muzikanten om aan de slag te gaan! Voorkeur gaat naar uit naar eigen werk maken, maar alle opties liggen nog open. Stijl: dance-rock, alternative dance, big beats, indietronica, electro rock, LCD soundsystem, Hot Chip, Franz Ferdinand, Basement Jaxx, ... Ben naast drummen ook goed in Ableton Live, dat kunnen we dus ook integreren! Trouwens, … meer »

Drumstix

Gezocht: Zangeres, Klarinetist en Basgitarist

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 571x bekeken

Een toetsenist is op zoek naar enthousiaste muzikanten om samen te repeteren, opnames te maken en misschien zelfs op te treden. Ik zoek specifiek: Zangeres Klarinetist Basgitarist Het repertoire omvat de mooiste songs en evergreens uit The American Songbook en het Realbook, en daarnaast ook eigen werk en door AI gecomponeerde songs. Eigen werk is te beluisteren op Spotify of op Youtube: … meer »

Muzikantenbank user Jan KuipersJan Kuipers

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1254x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!Muziek vanuit het hart, gevormd door jarenlange ervaring in blues/rock en metal bands. Na een diepgaande helende reis, ontdekte ik de kracht van medicine Music. Met trainingen in sound healing in Mexico en vele ceremonies, voel ik opnieuw de energie en passie om muziek te maken. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die vanuit dezelfde liefde en intentie willen creëren. Denk aan inspirerende artiesten … meer »

Tracy

Japanse rock cover band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 386x bekeken

Hoi hoi, Wij zijn een Japanse rock cover band in Eindhoven, allemaal rond de 20-25 jaar. Onze setlist bestaat nu uit liedjes van onder andere: Ado, Kana-boon, Ano, Vaundy, The Pillows en meer! We treden regelmatig op bij Japan gerelateerde evenementen. Vorige week is helaas onze bassist gestopt, dus we zoeken een nieuwe. We zijn momenteel met twee zangers, een gitarist en een drummer. We repeteren … meer »

Muzikantenbank user RowinRowin

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 383x bekeken

Hoi! Wij zoeken een bassist voor de doorstart van onze coverband. De band bestaat uit 2 gitaristen, een drummer en een zangeres. We repeteren om de week op woensdagavond in de omgeving Heerlen. Repertoire: mix van ouwe meuk en meer recente nummers in stijl rock. We komen graag in contact met je!! (Check je spambox voor mijn reactie)

Mark de Bruijn

Rock coverband uit Heerlen zoekt stevige bassist en gemotiveerde slaggitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 584x bekeken

Voor een doorstart van de band hebben we een stevige bassist nodig. Hou je van stukjes bassolo's in nummers, hou je van ritimisch, helder, creatief basspelen? Je kan het allemaal kwijt in ons repertoire! Tevens zijn wij op zoek naar een gemotiveerde slaggitarist, die samen met ons "full speed ahead" wilt! Wij hebben een speciaal repertoire opgebouwd en hebben diverse optredens gehad. Geen saaie covers! … meer »

Maureen

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 741x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth